Haberler

Eskişehir'e gezmeye gelen baba ve oğul sokaktaki güvercinleri besledi

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesinden Eskişehir'e gezmeye gelen Mehmet Emin Akbaş, oğlun Alperen Akbaş'ı da yanına alarak sokaktaki güvercinleri elleri ile besledi. Baba oğulun kuşları elleriyle beslemesi dikkat çekti.

Aydın'ın Nazilli ilçesinden Eskişehir'e gezmeye gelen Mehmet Emin Akbaş, oğlun Alperen Akbaş'ı da yanına alarak sokaktaki güvercinleri elleri ile besledi.

Tepebaşı ilçesi Köprübaşı caddesinde bulunan ve üzerinde sürekli olarak kuşların bulunduğu alanda bir baba ve oğlu güvercinleri beslerken görüldü. Yerlere yem atmak yerine kuşları elleriyle besleyen baba oğul dikkat çekti. Eskişehir'e oğlunun okul gezisi ile geldiğini ve şehre adeta aşık olduğunu belirten Mehmet Emin Akbaş, bu şehre tekrar gelmek istediğini ve insanlarının çok sıcak kanlı olduğunu söyledi.

"Buraya gelmeden önce Eskişehir'e aşık olacaksınız demişlerdi"

Aydın'ın Nazilli ilçesinden geldiğini belirten Mehmet Emin Akbaş, Eskişehir'e oğlunun okul gezisi aracılığı geldiğini belirterek, "Eskişehir'i çok beğendik. Zaten buraya gelmeden önce Eskişehir'e aşık olacaksınız demişlerdi. Gerçekten de öyleymiş, aşık olduk resmen. Yarım günümüz daha var. Gidene kadar gezmeyi düşünüyoruz. Şehri gezerken burada bir sürü kuş gördük. Anladık ki bu kuşlar her zaman burada. Kuşları da görmüşken besleyelim dedik. Zaten bizim aşikar olduğumuz bir durum kuşlarla ilgilenmek. Evimizde de kuşumuz var zaten. Seviyoruz kuşları, genel olarak bütün hayvanları. Bu güzel şehirde olduğumuz için çok mutluyuz. İnsanı ayrı, hayvanı ayrı güzel, şehri zaten anlatmaya gerek bile yok" ifadelerine yer verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Nazilli Aydın Baba Yerel Yaşam Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title