Haberler

Esiad Edremit'te Hizmete Açıldı

Balıkesir'in Edremit Sanayici ve İşadamları Derneği (Esiad) Hizmete Açıldı.

Balıkesir'in Edremit Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) hizmete açıldı.

Edremit Körfezi bölgesindeki işadamlarını ve sanayicileri entegre ederek aynı çatı altından toplamayı hedefleyen ESİAD'ın Çayiçi Caddesi'ndeki yönetim binası törenle açıldı. Vali Selahattin Hatipoğlu, Edremit kaymakamı Şefik Aydın, Havran Kaymakamı Fatih Genel, ESİDEF Başkanı Ramazan Davulcuoğlu, Belediye Başkanı Yunus Bozbey, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, dernek ve oda başkanları, sanayici ve iş adamları ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Vali Hatipoğlu, Edremit Körfezi'nin ve özellikle Edremit ilçesinin son zamanlarda hızla gelişmeler kaydettiğini söyleyerek ESİAD'ın başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen ESİDEF Başkanı Ramazan Davulcuoğlu ve ESİAD Başkanı Osman Demir, dernek hakkında ön bilgiler vererek hedeflerini açıkladı. TUSKON'a bağlı olan ESİAD'ın Edremit Körfezi'nda büyük adımlar atacağını bildiren başkan Osman Demir, "Bölge işadamlarımızı ve sanayicilerimizi çatımız altında toplayarak büyük bir güç oluşturup, Edremit Körfezi'ni ve özellikle Edremit'in ticaret merkezi haline gelmesini sağlayacağız. İnanıyoruz ki, yakın zamanda bu birlikteliğin meyvelerini toplamaya başlayacağız. Durmadan çalışacağız" dedi.

Açılış kurdelesini Ramazan Davulcuoğlu ile birlikte kesen Vali Selahattin Hatipoğlu, dernek binasını gezerek detaylı bilgiler aldı. Dernek yetkilileri açılışa katılan tüm misafirlere açık büfe ikramlarda bulundu. Bölge işadamları ise, uzun zamandır ihtiyaç duydukları derneğin kurucu ve yöneticilerine teşekkür ederek destek olacaklarını belirtti.

(SŞ-MŞ) 10.06.2008 17:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title