Haberler

Erzurum: Erzurum'da Yerel Yönetimler

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Palandöken Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Palandöken Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ile birlikte beldeyi dolaşan Vali Güvenç, Palandöken Belediyesi tarafından spor kompleksi yaptırılan Hanımlar Parkı'nı gezdi. Yeşil alanların çoğaltılmasını, yeni parkların yapılmasını takdirle karşıladığını ifade eden Vali Güvenç, "Yeşil alanlar modern şehirciliğin birer göstergesidir" dedi. Yenişehir'deki belediyecilik hizmetlerinin göz doldurur seviyede ilerlediğini ifade eden Vali Güvenç, "Belediye başkanlarından istediğim belediyecilik hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götürmeleridir. Bu anlamda Palandöken Belediyesi'nin çalışmalarını izliyor ve takdir ediyorum" diye konuştu. Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal da, yaptığı açıklamada, 2 yılı aşkın bir süredir görev yaptıklarını, özellikle yeşil alanlara ayrı bir yer ve önem verdiklerini söyledi. Asfaltından, karosuna, bordürüne ve yeşil alanlarına kadar Yenişehir'in bütün mahallelerinde Palandöken Belediyesi'nin hizmet verdiğini ifade eden Birdal, "Sayın valimizin hizmetlerimizi denetlemesi, incelemesi bizi onurlandırmıştır. Bu tür incelemeler hem bizlerin hem de çalışma arkadaşlarımızın çalışma azmimizi artırmaktadır. Sayın valimizin desteğini çok önemsiyoruz. Amacımız aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmektir. Bütün çabamız budur. Kısıtlı imkanlarla çalışıyoruz. Yenişehir belde konumunu çoktan geçmiş bırakın ilçeyi il seviyesine gelmiştir. Belde belediyesi imkanlarıyla sorunları çözmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Vali Güvenç, Palandöken Belediyesi Meclis salonunda doğalgazın yaygınlaştırılması amacıyla apartman yöneticileri, Yenişehir'deki muhtarlar ve Palen şirketinin yöneticileriyle de bir toplantı yaptı. Vali Güvenç, apartman yöneticilerinden ve muhtarlardan biran önce doğalgaza geçilmesi için çabalarının olmasını istedi.

Başkan Birdal, yaptığı konuşmada, Erzurum'da hava kirliliğinin ciddi boyutlarda olduğunu, doğalgazın hava kirliliğine kesin çözüm olduğunu belirterek, vatandaşların biran önce doğalgaza geçmelerini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title