Haberler

Emniyetten 1 Mayıs Tedbiri

Emek ve Dayanışma Günü sebebi ile işçi sendikalarının 1 Mayıs’ta Düzce’de yapacağı miting nedeni ile güvenlik tedbirleri alındı.

Emek ve Dayanışma Günü sebebi ile işçi sendikalarının 1 Mayıs'ta Düzce'de yapacağı miting nedeni ile güvenlik tedbirleri alındı.

1 Mayıs Perşembe günü saat 09.00 itibari ile Valilik ve Anıtpark'ta yol ve trafik güvenliği ile ilgili önlemler açıklandı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklanan güvenlik önlemleri şöyle aktarıldı: "İstanbul Caddesi Cedidiye Kavşağından kapatılarak akan trafik Atatürk Bulvarı İstikametine yönlendirilecek. Şaguç Kavşağından Büyük Cami istikametine akan trafik Şaguç kavşağından kesilerek Mimar Sinan caddesi istikametine yönlendirilecek. Rahtım Caddesinden Şen Sokak istikametine akan trafik akımı Şen Sokak Rıhtım Caddesi çıkışından kapatılacak. Atatürk Bulvarından Cedidiye Kavşağı istikametine akan trafik SEDAŞ Kavşağından kapatılarak akan trafik Rasim Betir Paşa Bulvarı istikametine yönlendirilecek. Necip Güney Sokak üzerinden İstanbul Caddesi istikametine akan trafik Necip Güney Sokak Mimar Sinan Caddesi çıkışından kapatılarak akan trafik Mimar Sinan Caddesi istikametine yönlendirilecek. Yaşanacak yoğunluk ile ilgili olarak Valilik civarı, İstanbul caddesi, Rıhtım caddesi, Şen Sokak, Hafız Hasan Efendi Caddesi ve Mehmet Akif Caddesi üzerinde araç parkına izin verilmeyecek." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

1 Mayıs Düzce Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title