Haberler

DÜ'ye Bronz Madalya

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi öğrencisi Hakan Yavaşöz, 1. Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'nda bronz madalya aldı.

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu, Şanlıurfa Eyyubiye Belediyesi, Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu, Şanlıurfa Aşçılar ve Pastacılar Derneği işbirliği ile düzenlenen 1. Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'nda aşçılar hünerlerini sergiledi. 15 üniversitenin katıldığı şampiyonada 100'den fazla öğrenci ter döktü. Dicle Üniversitesi'ni temsil eden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencisi Hakan Yavaşöz, kendine özgü geliştirdiği ve "Hakanlar" adını verdiği yemek ile bronz madalya almaya hak kazandı.


Madalyası ile birlikte Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'ı makamında ziyaret eden ve başarısını paylaşan Hakan Yavaşöz, katkılarından ve desteklerinden dolayı Dicle Üniversitesi yönetimine teşekkür etti.


Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç da öğrencilerinin her branşta elde ettikleri başarıyı takdir ile karşıladıklarını belirterek, geleceğe güvenle bakan güzel insanlar yetiştirmek için üniversitenin tüm imkanlarını öğrencilerin kullanımına açtıklarını vurguladı.


Aynı zamanda Türkiye Üniversiteler Arası Kick Boks şampiyonasında Dicle Üniversitesi'ni temsil eden Lowkick 1'incisi Ramazan Çetinkaya, bayanlarda Lowkick 2'ncisi Esmer Zilan da Saraç ile görüşüp madalya sevincini paylaştı. Ziyarette rektör yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu müdür yardımcıları öğretim görevlisi Cüneyt Ateş ve öğretim görevlisi Reşit Toptancı da öğrencilerin yanlarından bulundu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title