Haberler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı İrlanda'da

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, İrlanda'nın Dublin kentinde katı atık tesisi uygulamalarını yerinde inceledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, İrlanda'nın Dublin kentinde katı atık tesisi uygulamalarını yerinde inceledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İrlanda'nın Dublin kentine giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Entegre Katı Atık Projesi'nin ihale aşamasını gelmesi ve ilana çıkması üzerine İrlanda'nın Dublin ve Cork şehirlerine bir teknik gezi düzenledi. Beraberinde Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Şahin Elkaan, Çevre Mühendisi Deniz Kıraç ile DİSKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Harun Vural ile birlikte Dublin'e giden Anlı, buradaki katı atık uygulamalarını inceledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, daha sonra Dublin Belediye Başkanı Christy Burke ile bir görüşme yaptı. Anlı ile Burke Diyarbakır ile Dublin arasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi yönünde görüş birliğine vardı. Görüşmede kültürel, ekonomik ve sosyal çalışmalar konusunda ilişkileri geliştirme yönünde çaba sarf edileceği bildirildi. Burke, Türkiye'den Dublin'e gidenlerle daha sıkı bir ilişki geliştireceğini ifade ederken, Anlı, Burke'yi Diyarbakır'a davet etti.

Anlı ve beraberindekiler daha sonra Cork kentindeki uygulamaları da inceledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Anlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title