Haberler

Çubuk'ta '23 Nisan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası' Başladı

Ankara’nın Çubuk ilçesi Kaymakamlığı tarafından ilçe genelinde ortaokullar arasında ‘23 Nisan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası’ başladı.

Ankara'nın Çubuk ilçesi Kaymakamlığı tarafından ilçe genelinde ortaokullar arasında ' 23 Nisan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası' başladı.

Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle organize edilen '23 Nisan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası' başladı. Çubuk Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü'ne bağlı Kapalı Spor Salonu'nda bugün oynanan iki müsabaka ile başlayan turnuvaya 6 ortaokul katılırken, okullar 2 grupta 72 sporcu ile mücadele edecek.

Turnuvada, Ankara Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tayin edilen Orhan Tosun, Ömer Bolataslan, Tuğçe Aksoyoğlu ve Büşra İlbey isimli hakemler görev yapıyor.

A Grubunda, Atatürk Ortaokulu, Çubuk Ortaokulu ve Dumlupınar Ortaokulu voleybol takımları bunuyor.

B Grubunda ise, Cumhuriyet Ortaokulu, Özel Yükselen Koleji ve Bekir Yılmaz Ortaokulu voleybol takımları bulunuyor.

Büyük bir ilgi ile başlayan ilk maçta Çubuk Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu'nu 3-1 mağlup etti. Öğrenci ve öğretmenlerin büyük ilgi gösterdiği maçlar Cuma günü final maçıyla sona erecek.

Voleybol turnuvasına tüm Çubuklu sporseverleri davet eden Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Çelenk, yeni dönemle birlikte ilçede daha çok turnuva ve sportif etkinlikler yapmayı planladıklarını söyledi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Dumlupınar 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title