Haberler

Yol kenarına atılan tonlarca soğan belediye ekipleri tarafından imha edildi

Güncelleme:

Alaca- Yozgat karayolu kenarına dökülmüş tonlarca soğan olduğunu gören vatandaşlar, belediye ekiplerine haber verdi. Alanda inceleme yapan Alaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri soğanları döken kişi veya kişileri, tespit etmek için inceleme başlattı.

TONLARCA SOĞAN İMHA EDİLDİ

Yol kenarına dökülen tonlarca soğan, bugün Alaca Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplanarak imha edildi. Soğanların döküldüğü alan dronla havadan görüntülendi.

Yol kenarına atılan tonlarca soğan belediye ekipleri tarafından imha edildi

"TÜKETİME UYGUN OLMAYANLAR AYRILIYOR"

Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, yaptığı açıklamada, ilçede üretilen soğanın Türkiye'nin her yerine satıldığını, tüccarların satmadan önce soğanı elediklerini, iyi durumda olan soğanların paketlendiğini, tüketime uygun olmayanların da atılmak üzere ayrıldığını söyledi.

Alaca Belediyesi olarak atık soğanlar için toplama merkezleri oluşturduklarını dile getiren Arslan, merkezlerde biriken soğanların imha edildiğini anlattı.

Yol kenarına atılan tonlarca soğan belediye ekipleri tarafından imha edildi

"ÇÜRÜMÜŞ SOĞANLAR"

Arslan, yol kenarına dökülen soğanların da tüketilemeyecek durumda olduğunu belirterek, "Yol kenarına atılan soğanlar çürümüş soğanlar. Yani çiftçilerimiz deposundaki soğanı alıp buraya dökmüyor. Satacağı soğanın firesini döküyor." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zabıta Yozgat Alaca Çorum Haberler

500

Yorumlar (18)

mahmut kemal :

Yakından çekin de anlayalım muhabiriniz yok mu bi zahmet incelesin çürük mü değil mi

247
11
yanıtYanıtla
mert barlik:

Dronla çektim kardeş,beğenemedin mi ??

yanıt35
yanıt171
al alabilirsin:

kesin curuk degildir...kara para akladi yine birileri

222
16
yanıtYanıtla
recep parpil:

Yazıklar olsun size. O soğanları dağıtın. Ekilirse kışlık soğan olmaz ama yeşil soğan olarak tüketilir. Bu israftan dolayı başımıza gelecek var. Allah sonumuzu hayreylesin

128
4
yanıtYanıtla
Cemalettin Dadaş:

yazıklar olsun belediye başkanı da bu işin içinde sanırım ki üç beş kuruşla yalanlarına ortak oluyor. bunu ihbara sayarak devlet el atsın . depoda saklayarak çürütüp sonra fire diye bahane uyduruyorlar. Allah inşallah elinizden alır bu çürük soğanlara muhtaç kalırsınız.

88
7
yanıtYanıtla
TT:

Böyle bir pisliğe neden olacaklarına bu ürünleri komposta (organik gübreye) çevirip kullansalar ya... Bunu belediyede yapabilir, şahıslarda...Sadece birilerinin harekete geçmesi lazım...Vatansever birilerinin...

88
2
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Stokta sakladı sakladı satmadı tabiki çürür al götür pazara kilosu 5 tl sat şimdi 20 tl ye satacak mazot pahalı bahanesi

78
5
yanıtYanıtla
uCube :

İnsan sormaz mı o kadar soğan neden çürümeye mahkum edildi? Fiyatları artıracağınıza güzelce şu bir sürü çürümüş dediğiniz soğanları 2 3 tl vermiş olsaydınız bir çok aile kullanırdı. Allah sizi bildiği gibi yapsın. ;))

33
1
yanıtYanıtla
Ft RyDn:

Yine patates soğan hikayesi .. Bu eylemleri yapanı çuvallara koyup halka diktireceksin ...

15
7
yanıtYanıtla
Barbaros:

Halka bedava dağıtmak yerine Çorum belediyesi imha ediyor kimin bu belediye iktidarın …

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title