Haberler

Çocuklar Üzümü Turist Ömer ile Sevecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından üzümün, çocukların zihinsel gelişimine olan faydalarını anlatmak için ele aldığı “Turist Ömer” adlı tiyatro oyununu çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından üzümün, çocukların zihinsel gelişimine olan faydalarını anlatmak için ele aldığı "Turist Ömer" adlı tiyatro oyununu çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.

Şehir Tiyatrosu'nda haftasonu öğrenciler Turist Ömer Oyununu izledi. Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu 2-C sınıfı öğrencileri de oyunu izleyenler arasında yer aldı. Bazı öğrenciler ilk kez tiyatroyla buluşmanın mutluluğunu yaşarken, öğrenciler 30 dakika süren oyun boyunca doyasıya eğlendi. Oyunun sonunda öğrencilere kuru üzüm dağıtıldı. Oyunun her Cumartesi günü saat 14.00'da çocuklarla buluşacağı bildirilirken, Şehir Tiyatrosu'ndan Kaan Şensoy'un yazıp yönettiği oyunda, dünya üzerinde kalan son üzüm salkımının saklı olduğu yeri gösteren haritaya sahip olan Papatya ile Turist Ömer'in hırsızlara karşı verdikleri mücadele eğlenceli bir dille anlatılıyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title