Haberler

Çocuklar İçin Sokak Şenliği Konuksever'de

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk Sokağı Şenlikleri, bu hafta sonunda Konuksever Mahallesi’nde yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk Sokağı Şenlikleri, bu hafta sonunda Konuksever Mahallesi'nde yapılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Nisan ayı boyunca çocuklarla kutlamayı ve kaybolmaya yüz tutmuş eğlenceleri yeni kuşaklarla tanıştırıp yaşatmayı planlayan Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenlikleri Konuksever Mahallesi 795 Sokak'ta yapılacak. Çocuk Sokağı Şenliği'nde, misket oyunu, sihirbaz,masal kahramanları tahta bacak, seksek,yakan top,istop,çember çevirme,ip oyunu, çuval yarışı,yumurta taşıma yarışı, şişme oyun alanları, karaoke, bez üzerinde serbest boyama, mini disko gibi pek çok oyun ve aktiviteler yer alacak.

Şenlikle, unutulmaya yüz tutmuş oyun ve aktiviteleri, sokak şenliği halinde gelecek kuşaklara aktarılacağına dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Tüm çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşamasını istiyoruz. Çocuklarımızın, oyunla sosyalleşmelerine, şenlik havasında eğlenmelerini amaçlıyoruz. Çocuklarımız gönüllerince eğlenecekler" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title