Haberler

Cizre'de Filistin'e Destek Yürüyüşü Düzenlendi

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, Filistin'deki insanlık dramına dikkat çekmek ve destek olmak için yürüyüş düzenledi. Şehri Nuh Platformu öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşte, Gazze'ye destek olmak ve Gazzeli çocukların mağduriyetini duyurmak amaçlandı. Yürüyüşe STK ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, Filistin'deki insanlık dramına dikkat çekmek ve destek olmak için yürüyüş düzenledi.

Şehri Nuh Platformu öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, Gazze'ye destek olmak ve Gazzeli çocukların sessiz çığlığını tüm dünyaya duyurmak için yürüdü.

Gazelli çocukların mağduriyetine dikkat çekmek için konuşan İshak Akdeniz, Müslümanlara ve güç sahiplerine çağrıda bulunarak, daha kaç çocuk öldükten sonra harekete geçileceğini söyledi. Yürüyüşe, STK ve siyasi parti temsilcileri de katılarak destekte bulundu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filistin Şırnak Gazze İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title