Haberler

Çıldır Küçük Sanayi Sitesi Tamamlandı

Çıldır Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl temeli atılan "Küçük Sanayi Sitesi" tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.

Çıldır Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl temeli atılan "Küçük Sanayi Sitesi" tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.

Çıldır Çankaya mahallesi mevkisinde Aktaş Sınır Kapısı yolu üzerinde bulunan "Küçük Sanayi Sitesi" dükkanlarının hazır hale gelmesiyle, sanayi sitesinde iş yeri olanlarda taşınmaya başladı. Çıldır küçük sanayi sitesine ilk taşınan İstanbul Yapı plastik doğrama sahibi Kenan Işık, "Bir kaç yıl önce İstanbul'da yapmış olduğum plastik doğrama işini memleketime taşımaya karar vermekle çok doğru bir karar verdiğimi bugün bir kez daha anladım. Çıldır Belediyemizin ilçe genelinde yapmış olduğu yatırımları yakından takip eden biri olarak, bizde yeni dükkanımıza taşınmış olduk. Çıldır küçük sanayi sitemiz ilçemize ve ilçemiz halkına hayırlı olsun diyor ve sanayi sitemizin inşasında gecesini gündüzüne katan Çıldır Beldiye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Tamamlanan Çıldır Küçük Sanayi Sitesi ilçeye hayırlı olsun diyen Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, "Geçtiğimiz yıl inşaatına başlamış olduğumuz bir çok projemizde sona yaklaştık. Tamamlanan ilk projemiz ilçemizin olmazsa olmazlarından olan sanayi sitemiz oldu. Sanayi sitemiz sayesinde ilçemizin çeşitli mevkilerinde bulunan iş yerlerini bir araya toplayacağız. Bu sayede heç çarşı içerisinde gereksiz yoğunluğu gidermiş olcağız hemde halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak her şeyi tek çatı altında toplamış olacağız. İlçemizin büyümesi, halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması hedefinde çalışmalarımıza devam edip, başlamış olduğumuz projelerimizi en kısa zamanda tamamlayacağız. Sanayi sitemizin ilçemize bir kez daha hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Işık İstanbul Çankaya Çıldır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title