Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede 22 milyon yoksul vatandaş olduğunu ve yoksulluğu tarihe gömmek için yola çıktığını belirterek, "Bütün bunların yapılmasını istiyorsanız, oylarımızı bölmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bir arada olacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede 22 milyon yoksul vatandaş olduğunu ve yoksulluğu tarihe gömmek için yola çıktığını belirterek, "Bütün bunların yapılmasını istiyorsanız, oylarımızı bölmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bir arada olacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürmek için geldiği Pazarcık ilçesinde halka hitaben yaptığı konuşmada, ülkenin huzura ihtiyacı olduğunu, kendisine yetki verilmesi halinde huzuru ve refahı sağlayabileceğini söyledi.

Herkesin kardeşçe yaşayacağı bir ortam oluşturacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, seçim vaatlerini hatırlatarak, halkın iktidarını kuracaklarını vurguladı.

Siyasetin sorun çözme yeri olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Siyaset kavga alanı veya yeri değildir. Siyaset ülkenin sorunlarını çözmektir. Biz bu ülkenin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Barışı, kardeşliği sağlamak için yola çıktık. Herkesin aş, iş sahibi olması için yola çıktık. Her evde tencere kaynasın diye yola çıktık. Bu ülkede 22 milyon yoksul vatandaşımız var. Yoksulluğu tarihe gömmek için yola çıktık. Bütün bunların yapılmasını istiyorsanız, oylarımızı bölmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bir arada olacağız, CHP'ye destek vereceğiz."

Konuşmanın ardından karayoluyla Kahramanmaraş Havaalanına giden Kılıçdaroğlu, daha sonra özel uçakla İstanbul'a hareket etti.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Pazarcık Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yurtdisi gorusu:

Elle tutulur gozle gorulur mantikli bi konusma yok camur at izi kalsin ben buyaz memlekette zekat fitre verecek fakir bulamadim belediye super bakiyor fakirine gurur duydum devletimle helal olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title