Haberler

Ceylan: "Birlikte Büyük İşler Başaracağız"

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Alpaslan Ceylan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile büyük dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi.
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı...

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Alpaslan Ceylan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile büyük dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'a nezaket ziyaretinde bulundu. Asbaşkan Ziya Gökalp Ceylan'nda hazır bulunduğu ziyaret samimi bir ortamda geçti. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, ata sporumuz ciritin yanı sıra on aynı branşta faaliyet gösteren bir federasyon olduklarını belirterek, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile de büyük dayanışma içerisinde olacaklarını ve birlikte başarılı hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

HASANKEYF'TE CİRİT ŞÖLENİ

Bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Atlı Cirit Türkiye Cirit Şampiyonası Finalleri'ni Batman'ın Hasankeyf İlçesinde yaptıklarının altını çizen Ceylan, "Bu yıl kazasız belasız ve kavgasız bir final yaptık. Müsabakalar çok güzel geçti. Hem Hasankeyflliler zevk aldı. Hem de biz zevkli müsabakalar izledik. Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca bize müthiş bir ev sahipliği yaptı. İlçe halkı ciritçilere büyük bir ilgi gösterdi. Ciritçilerde ilçedeki çocukları ve halkı atlara bindirerek şehir turu attı. Bu gerçekten çok güzel bir tablo idi. Bizde bu tablodan çok etkilenerek Mart ayında Batmanda cirit kursu açacağız" dedi.

ARISOY: CEYLAN KÜLTÜRE HİZMET EDİYOR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'da Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Alpaslan Ceylan'ın kültüre hizmet ettiğinin altını çizerek, "At sporumuz cirit bizim en önemli kültürlerimizden biri, ayrıcı aba güreşi, Şalvar güreşi, aşık, gökbörü ve kızak gibi Türk kültürünün birer parçası olan spor dallarına da hizmet veren bir federasyonda görev yapan başkan Ceylan'ı ve yönetimini kutluyorum" dedi.

Arısoy, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yakın bir diyalog içinde olacaklarını sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziya Gökalp Hasankeyf Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024? İspanya Andorra maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İspanya Andorra maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title