Haberler

Çankaya'da Yaz Etkinlikleri Devam Ediyor

Çankaya Belediyesi'nin organize ettiği 'Çankaya Yaz Etkinlikleri', Ankaralıları eğlendirmeye devam ediyor.

Çankaya Belediyesi'nin organize ettiği 'Çankaya Yaz Etkinlikleri', Ankaralıları eğlendirmeye devam ediyor.

Nefesli Show-Band, Velvele Perküsyon Grubu, Hoy-Tur gösterilerinin ardından dün akşam da Grup Egeli, Sakarya Caddesi'nin konuklarına keyifli dakikalar yaşattı. Konseri Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, konukları Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve eski Aliağa Belediye Başkanı Hakkı Ülkü ile birlikte izledi.

Yaz tatiline çıkma olanağı bulamayan Ankaralıların yaz günlerini daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan Çankaya Belediyesi, "Çankaya Yazı" kapsamında Ankaralılar için her akşam saat 19.00'da Sakarya Caddesi'nde müzik ve sinema etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Bu etkinlikler sayesinde Ankaralılar, ücretsiz olarak güzel bir yaz gecesi geçirme olanağı yakalıyorlar.

Konserin ardından Grup Egeli mensuplarına takdim ettiği çiçeklerle teşekkür eden Başkan Tanık, "Çankaya Belediyesi Shooping Fest nedeniyle düzenlenen birkaç günlük sanatsal etkinliklerden farklı olarak yaz ayları başta olmak üzere bütün bir yıla yayılan etkinliklerle Ankaralıların karşısına çıkıyor. Üstelik bunu üç yıldır kent merkezi başta olmak üzere semtlerde de yapıyor. Özellikle tatile çıkma olanağı bulamayanlar başta olmak üzere, tüm Ankaralıları Sakarya Caddesi'ne keyifli zaman geçirmeye davet ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Bülent Tanık Sakarya Dikili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title