Haberler

Çanakkale: Yeni Yıla Tahta Barakasında Girdi

Bir Ayağı Felçli Diğer Ayağı da Kırık Olan Şahıs, Yeni Yıla 5 Yıldır Yaşam Savaşı Verdiği Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne Bağlı Altınoluk Beldesi'ndeki Tahta Barakada Girdi.

Bir ayağı felçli diğer ayağı da kırık olan şahıs, yeni yıla 5 yıldır yaşam savaşı verdiği Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'ndeki tahta barakada girdi.

Altınoluk'ta iki büyük alışveriş merkezinin arasındaki boş bir arsada kendi imkanlarıyla yaptığı tahta barakada yaşam savaşı veren ve iki ayağı da sakat olan İbrahim Taşsun (62), bayrama ve yeni yıla derme çatma barakasında girerken, yaşamını hurda demir satarak ve komşularının yardımıyla sürdürüyor. Çanakkale'nin merkeze bağlı Kirazli Beldesi Koçarlı Köyü'nden Altınoluk'a gelip yerleşen İbrahim Taşsun, eşinden ayrıldıktan sonra büyük oğlu da ölünce bu duruma düştüğünü ve zor şartlar altında yaşadığını söyledi. 5 yıldan beri sakat olup, tek başına yaşadığını ve zor durumda olduğunu belirten İbrahim Taşsun, kendisine yardım uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title