Haberler

Çanakkale'de Öğrencilerin Oks Heyecanı…

Ortaöğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavı (Oks),türkiye Genelinde Olduğu Gibi Çanakkale'de de Yapıldı. Sınava Geç Kalan Öğrenciler İse Girişte Heyecanlı Anlar Yaşadı.

Ortaöğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS),Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale'de de yapıldı. Sınava geç kalan öğrenciler ise girişte heyecanlı anlar yaşadı.

Bu yıl son kez yapılan 2008 yılı Orta Öğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme (OKS) sınavı bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale'de de yapıldı. Sabah erken saatlerden itibaren velileri ile birlikte sınavın yapılacağı okullara gelen öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı. Bazı okullarda öğrencilere girişte şeker ikram edilirken, gürültü çıkararak öğrencilerin konsantrasyonunu bozabilecekleri gerekçesiyle veliler okul bahçesi dışına çıkarıldı. Öte yandan bazı öğrencilerin sınava geç kalması okulların önünde heyecanlı anların yaşanmasına sebep oldu. Milli Piyango Anadolu Lisesi'nde imtihana girecek olan bir öğrenci 10 dakika sonra okula geldi. Koşarak okula gelen öğrenci son anda sınava yetişebildi. Sınavdan çıkacak çocuklarını okul bahçesi dışında bekleyen veliler ise sağanak yağmur sebebiyle zor anlar yaşadı. Otobüs duraklarına sığınan veliler uzun sürede burada beklemek zorunda kaldılar (AÖ) 08.06.2008 13:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title