Haberler

Bünyan'da Enerji Nakil Hatları Yer Altına Alınıyor

Bünyan Belediyesi ve KCETAŞ işbirliğinde Hastane Caddesi ve Köprü meydanında elektrik hatları yer altına alınıyor.

Bünyan Belediyesi ve KCETAŞ işbirliğinde Hastane Caddesi ve Köprü meydanında elektrik hatları yer altına alınıyor. Geçen yıl Mehmet Özcan Caddesi bu yılda Borus mevkiinde elektrik hatları yer altına alınmıştı. Şimdi ise Hastane caddesinde elektrik hatları yer altına alınıyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu bu yıl ana arterlerin tamamında havai hatların yer altına alınacağını belirtti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alıp esnaf ziyaretinde bulundu. Başkan Gülcüoğlu;" Borus mevkiinde havai hatların yer altına alınmasına başlanmıştı. Bugünde hastane caddesinde çalışmalar başladı ve şuanda ilk etapta 500 metrelik enerji nakil hattı yer altına alınıyor. İnşallah bu yıl ana arterlerin tamamında havai enerji nakil hatları yer altına alınmış olacak. Daha sağlıklı daha modern daha güzel bir alt yapı ve Bünyan ortaya çıkacak" dedi.

Esnaf ve vatandaşlardan alt yapı çalışmalarına tam destek

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Gülcüoğlu'na Bünyanlı vatandaş ve esnaflardan da tam destek gelirken, her hizmetin bir zorluğu olduğunu rahata günlere kavuşmak için sabırlı olmak gerektiğine vurgu yaptılar. İlçe sakinlerinden Çetin Aslan" bu alt yapı çalışmalarının çok daha önce yapılması gerekiyordu" ifadelerinde bulundu.

Görüntü kirliği zaman zaman da tehlike arz eden elektrik hatları, modern bir kente yakışır şekilde yer altına alınıyor. Yapılan çalışma ile ayrıca elektrik kaynaklı oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilirken, sokaklarda ki aydınlatma sistemleri de yenilenmiş olacak.

Doğalgazın tamamlanması, asbestin sökülmesi, kanal ve kanalizasyonu ile enerji hatalarının yer altına alınmasının ardından alt yapı anlamında tamamlanan ana arterlerin Mehmet Özcan Caddesi ve TOKİ'de olduğu gibi sıcak asfaltla kapatılması planlanıyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Şinasi Gülcüoğlu Ekonomi Haberler

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının torbacıyla pazarlık yazışmaları ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının torbacıyla pazarlık yazışmaları ortaya çıktı

Ancelotti, aylarca forma vermediği Arda'yı şimdi yere göğe sığdıramıyor: Top ona aşık

Ancelotti, aylarca forma vermediği Arda'yı şimdi yere göğe sığdıramıyor: Top ona aşık

Bakmadan Geçme

15 Mayıs hangi burç? 15 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 15 Mayıs tarihi hangi burç olur? Sürücüleri üzen haber! Otoyol ve köprü ücretlerine zam mı geldi? Otoyol ne köprü ücretleri kaç TL oldu? Gürsel Erol kimdir? Halk Tv konuğu Gürsel Erol kaç yaşında, nereli? Gürsel Erol biyografisi! HPV aşısı nedir? Kimlere yapılmaz? Resmi Gazete bugün (15 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title