Haberler

Bolu Belediyesi'nden Yurt Atağı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gülen Cemaati’ne ait olan Fatih Yumurcak Dünyası Anaokulu’nun Karaçayır’daki yerlerinden çıkartılmasının ardından jet bir talimat vererek binanın kız yurduna çevrilmesini istedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gülen Cemaati'ne ait olan Fatih Yumurcak Dünyası Anaokulu'nun Karaçayır'daki yerlerinden çıkartılmasının ardından jet bir talimat vererek binanın kız yurduna çevrilmesini istedi. Yılmaz, ekibine 2 gün süre verdi ve çalışmalar başladı. Yeni kız yurdu inşaatı bitene kadar 100 kız öğrenci burada kalabilecek.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, binada yaptığı incelemelerden sonra ekibine talimat verdi. Yılmaz, Pazartesi gününe kadar binanın tamamen bitirilmesini istedi. Bolu Belediyesi'ne bağlı ekipler, binada tadilat çalışmalarını sabaha kadar sürdürdü. Günde 3 öğün yemeğin verileceği geçici kız yurdu için şimdiden 30 kız öğrencinin başvuru yaptığı ifade edildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'da yurt açığı olduğunu biliyoruz. Bu açığı kapatmak için bu binayı kız yurdu yapılmasını kararlaştırdık. 2 gün içersinde binanın içindeki tadilatın bitirilmesi talimatını verdim. Kız öğrencilerimiz yeni yurdumuz yapılana kadar burada kalacaklar. Günde 3 öğün yemek verilecek" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title