Haberler

Belediye Tiyatrosu Turnede

Gaziemirliler'in büyük beğeni ile izlediği Belediye Tiyatro Topluluğu, sınırlarını aştı.

Gaziemirliler'in büyük beğeni ile izlediği Belediye Tiyatro Topluluğu, sınırlarını aştı. Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan topluluk, yaz sezonu turnesi kapsamında üç ilçede üç oyun sahneleyecek.15 Haziran'da başlayacak turne kapsamında Azizname, Haybeden Gerçeküstü Aşk ve Salaklar Sofrası adlı oyunlar, Urla, Menemen ve Çeşme'de sahnelenecek.

Belediye oyuncuları, ilk ilçe dışı gösterilerini Urla'da gerçekleştirecek. 15 Haziran Cuma günü, "Azizname" adlı tek perdelik oyun, Urla Belediyesi Tiyatro Salonu'nda seyirci ile buluşacak. 20 Haziran Çarşamba günü ise yine Urla'da "Haybeden Gerçeküstü Aşk" oyunu perde diyecek.

Menemen'e geçecek olan Gaziemir Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Menemen Belediyesi'nin katkısıyla 22 Haziran Cuma günü "Salaklar Sofrası" oyunu ile izleyicilerle buluşacak. Topluluk, turneyi Çeşme'de tamamlayacak. 28 Haziran Perşembe "Salaklar Sofrası" ve 29 Haziran Cuma "Azizname" adlı oyunlar Çeşme Belediyesi Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek.

(HK)

08.06.2012 12: 21: 53

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziemir Belediyesi Çeşme Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title