Haberler

Belediye Meclisi'nden Yılın Son Toplantısı

Ödemiş Belediye Meclisi 2013 yılındaki son toplantısı Bekir Keskin başkanlığında önceki akşam gerçekleştirildi.
Toplantı öncesi daha önce CHP sıralarında oturan meclis üyelerinden Selahattin Aksu'nun parti gruplarından ayrı oturması...

Ödemiş Belediye Meclisi 2013 yılındaki son toplantısı Bekir Keskin başkanlığında önceki akşam gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi daha önce CHP sıralarında oturan meclis üyelerinden Selahattin Aksu'nun parti gruplarından ayrı oturması dikkatleri çekerken, bu durum esprilere de yol açtı. Aksu'nun özel nedenlerden dolayı CHP'den istifa ettiği ve bundan sonra meclis üyeliğinin bağımsız olarak sürdüreceği öğrenildi. Toplantıda imar değişiklikleriyle ilgili maddeler genellikle komisyona sevk edilirken, Bozdağ Belediyesi'nin bazı taşınmazların satışı ile ilgili izin talepleri oybirliği ile kabul edildi. Mandıra Ön Arıtma Tesisleri ile yüksek kirlilik yükündeki atık suların anaerobik olarak arıtılması ve elde edilen ısının asfalt plentinde kullanılması işi kapsamında yapımı süren tesisin işletilmesinin 10 yıl süreyle kiraya verilmesi de meclisten oybirliği ile geçti. İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyetinin asil üyeliğine Selahattin Aksu, yedek üyeliğine de Ünal Cıva seçildi.

EML'YE İLERİ TEKNOLOJİ METAL İŞLEME EĞİTİM LABORATUARI İÇİN DESTEK

Ödemiş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından " Okul Öncesi ve Mesleki Eğitim " başlıklı mali destek programı kapsamında İzmir Kalkınma Ajansı'na (İZKA) sunulacak "İleri Teknoloji Metal İşleme Eğitim Laboratuarı" projesine Ödemiş Belediyesi'nin yerel ortak olması da oybirliğiyle kabul edildi. Toplantının ek gündem maddeleri arasında yer alan Gökkuşağı Derneği ile ortak hizmet projesinin hayata geçirilmesi de oybirliği ile kabul edildi. Ayrıca Kayaköy beldesinde restorasyonu süren Çakırcalı Konağı'nın yakınındaki bir dükkanın kamulaştırılması konusu da mecliste ek gündem maddesi olarak görüşüldü. Kayaköy Belediyesi'nin ilgili talebi de oybirliğiyle imar ve plan bütçe ortak komisyonuna havale edildi. Toplantıda belediye meclisinin 2014 yılı çalışma programı da belirlendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Keskin Kayaköy Ödemiş Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title