Haberler

Bayburt'ta Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Bayburt'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayburt'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Zahit Mahalle Odasında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Vali Mükerrem Ünlüer, İslam aleminin çok buruk bir bayram yaşadığını söyledi.

Türkiye'nin de ateş çemberine dönüştürülen bir coğrafyada yer aldığını belirten Ünlüer, "İçimiz acıyor, yüreğimiz kanıyor. İnşallah son olur böyle bir bayram, daha güzel daha mutlu bayramlar yaşarız. Bayburt'taki bu birlik ve beraberliğimizin tüm İslam coğrafyasına yayılmasını diliyorum. Ateş çemberinde olan bir coğrafyada yaşıyoruz. Etrafımız hep istikrarsız ülkelerle dolu. Onun için bizim birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var ve istikrara çok ihtiyacımız var. İnşallah Bayburt bunun en güzel örneğini ülkemize gösteriyor. Ben bundan dolayı da Bayburtluları da kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Türkiye'nin huzurlu şekilde bayrama kavuştuğunu dile getirerek, "Maalesef İslam coğrafyasında ramazan, oruç demeden zulümlerin çekildiği, zulümler gördüğümüz  bir ramazanı geride bıraktık. Dua ediyoruz ki bu bayramın hürmetine inşallah bu zulümler sona erer. Hem İslam alemi rahatlamış olur hem Türk coğrafyasında yaşanan bu zulümler sona erer ama maalesef bakıyoruz ki hep bu coğrafyada değişik zulümler var" dile konuştu.

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ise Müslümanlar için ramazanın buruk yaşandığını dolayısıyla da bayramında buruk olduğunu dile getirerek, "İslam coğrafyasında kan döküldü, dökülmeye devam ediyor. Hemen yanı başımızda Kuzey Irak'ta, Suriye'de, Mısır'da, özellikle Gazze ve Filistin'de, Doğu Türkistan'da Müslüman kardeşlerimiz kan ve göz yaşı içerisindeyken bizim neşe ile bir bayram geçirmemiz mümkün değildir. Cenabı Allah'tan duamız ve niyazımız o dur ki bu İslam coğrafyasında dökülen kanın bir an önce durması" ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma programına Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kamu kurum, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı. - Bayburt

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Türkiye Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title