Haberler

Başkan Uğur Almanya'ya Gidiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıldönümü nedeniyle Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Der) tarafından Almanya’nın Duisburg kentinde düzenlenecek olan şenliğe katılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü nedeniyle Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Der) tarafından Almanya'nın Duisburg kentinde düzenlenecek olan şenliğe katılacak. 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan törenlerde Almanya'daki Balıkesirli gurbetçilere seslenecek olan Uğur, belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verecek.

Ayrıca Uğur şenlikler öncesi Kanal Avrupa Televizyonu'nda canlı yayına katılıp Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlatacak. Programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un yanısıra Düsseldorf Muavin Konsolosu Ahmet Ergen ve Duisburg Büyükşehir Belediye Başkanı Sören Link de katılacak. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title