Haberler

Başkan Kadıoğlu Okul Kermeslerine Katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, okullarda öğrenciler ve öğretmenler ile kahvaltılarda buluşmaya ve kermes açılışı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, okullarda öğrenciler ve öğretmenler ile kahvaltılarda buluşmaya ve kermes açılışı gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Kadıoğlu, önceki gün okullarda bir dizi kermes açılışına katıldı.

Esenyurt Mevlana İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen kahvaltı programında öğrenciler ve öğretmenler ile buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, okul yönetimi, okul aile birliği ve öğrencilerin istek ve önerilerini dinledi. Başkan Kadıoğlu'nun bir sonraki durağı ise Örnek Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu oldu. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen kermes etkinliğine katılan Başkan Kadıoğlu, öğrencilere döner ısmarladı. Öğrenciler ile fotoğraf çektiren Başkan Kadıoğlu'nun son durağı Esenkent Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleşen kermes oldu. Kermesin açılışını gerçekleştiren Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, öğrencilere başarı dileklerinde bulundular.

"EĞİTİM İÇİN ENGEL TANIMADAN ÇALIŞIYORUZ"

Kermes açılışında öğrencilere seslenen Başkan Kadıoğlu, "Geleceğimiz olan sizlerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için aileniz, öğretmenleriniz ve bizler engel tanımadan çalışıyoruz. Esenyurt'taki eğitim gün geçtikçe daha iyi seviyelere çıkıyor. Öğrencilerimizin ve çocuklarımızın yararlanabilmeleri için eğitimde, sporda, kültür ve sosyal alanda birçok projeyi hayata geçirdik ve bu hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kadıoğlu ve Kaymakam İnci, Atatürk Ortaokulu'nda açılışını gerçekleştirdikleri kermes alanını ve Esenkent Atatürk İlköğretim Okulu Kapalı Spor Tesisi'ni dolaşarak öğrenciler ile sohbet ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Necmi Kadıoğlu Esenyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title