Haberler

Başkan Batur 1 Mayıs'ı İşçileriyle Kutladı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Mayıs geleneğini bozmadı.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Mayıs geleneğini bozmadı. Her yıl olduğu gibi 1 Mayıs işçi bayramını Narlıdere Belediyesi Atölyeler ve Garaj Müdürlüğünde işçiler ile halay çekerek kutladı.

1 Mayıs işçi bayramı etkinlikleri çerçevesinde sabah 09.00'da Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler Müdürlüğü'nde işçiler ile bir araya gelen Başkan Batur, çekilen halaylara eşlik etti. Belediye işçileri ile tek tek ilgilenen ve el sıkışan Batur gerçekleştirdiği konuşmada 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak, herkese barış, mutluluk ve sağlıklı günler diledi. Batur "1 Mayıs, emeğin bayramı olarak dünyada kutlanan ender günlerden biri. Yılda sadece 1 gün, 1 Mayıs emeğin bayramında insanların güzel günü coşku içerisinde kutlayabilmelerinin önünde hükümetin neden durduğunu anlayamıyoruz. 1 Mayıs resmen bayram olmasına rağmen ve en son Taksimde kutlandığında hükümet kanadı bile 'İşte 1 Mayıs böyle kutlanmalı' açıklamaları yaparken, bu sabah itibari ile haberlerde gördüklerimizi yapılan baskı ve şiddeti anlamak mümkün değildir. Her türlü olumsuzluk ve baskıya rağmen, bütün emekçilerin çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, hep birlikte el ele, omuz omuza olmaya davet ediyorum" dedi. Başkan Batur konuşmaların ardından Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler Müdürlüğünden Narlıdere Belediyesi Meclis üyeleri ve işçiler ile birlikte eski belediye binası önüne kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

Narlıdere'de gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarına, Belediye İş 2 nolu şube temsilcileri, CHP İlçe Başkanı Cafer Esen, Narlıdere Belediye başkan yardımcısı Ali Ulvi Dülger, müdürler, belediye meclis üyeleri katıldı. Narlıdere Belediyesi Atölyeleri ve Garaj Müdürlüğünden, eski belediye binasına düzenlenen yürüyüşün ardından Başkan Batur ve işçiler daha sonra İzmir Gündoğdu meydanında yapılan 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere hareket etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdül Batur Narlıdere 1 Mayıs İzmir Yerel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title