Haberler

Başiskele Emniyet Müdürlüğünde Tablet Dönemi

Güncelleme:

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerine sorgulama hizmetlerinin daha hızlı yapılması için tablet bilgisayar dağıtıldı.

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurlarına asayiş ve sorgulama hizmetlerinin daha hızlı yapılması için 10 adet tablet bilgisayar dağıtıldı.

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen törende 10 adet tablet bilgisayarın teslimi yapıldı. Törene Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik,

İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, amir ve komiserler ile emniyet personeli katıldı.

Başiskele Belediyesi'nin desteğiyle, Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılan 10 tablet bilgisayar ile ilçe emniyeti bundan sonraki uygulamalarında hem zamanı iyi değerlendirecek hem de vatandaşa kaliteli hizmet sunacak. Konuyla ilgili olarak konuşan İlçe emniyet Müdürü Öztırak, "Bu teknoloji ile mobil sorgulama hız kazanacak ve kalite gelecek" dedi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz da, polise her zaman destek verdiklerini ve bu desteğin hep devam edeceğini söyledi.

(UU)

07.05.2013 16: 19: 12

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Ayaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title