Haberler

Bandırma Kırmızı Antrenörü Küçüközkan Açıklaması

"Ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdürüp inşallah ligde kalmaya çalışacağız"

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak Bandırma Kırmızı'nın antrenörü Yalçın Kaya Küçüközkan, "Ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdürüp inşallah ligde kalmaya çalışacağız" dedi.

Küçüközkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu saatten sonra maç kaybetme lükslerinin bulunmadığını bildirdi.

Kendileri için her maçın önemli olduğunu vurgulayan Küçüközkan, şöyle konuştu:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hedef olarak Beko Basketbol Ligi'ne çıkmak isteyen bir takım. Kağıt üzerinde onlar da bizden üstün bir takım ama ne olursa olsun bir yere kadar getirdik. Bir umut ışığı oldu gençlerimiz için. Sonuçta ligdeki kalan bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Gençlerimize verdiğimiz bütün açıklamalar bu yönde. Onlar da artık mücadelelerini ortaya koyup Darüşşafaka Doğuş maçı öncesine kadar yaptıkları 3'te 3'ten sonra tekrar toparlanıp yeni bir seriler zincirine devam etmek lazım ki ligde kalalım. Açıkçası umutluyum. Oyuncularım çok iyi çalışıyor. Bu umut bizde olduğu sürece ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdürüp inşallah ligde kalmaya çalışacağız." - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title