Haberler

Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesi Başlıyor

İzmir’in Bergama ilçesinde, 3. Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesinin bu yıl 13-14 Mart tarihlerinde "Bakırçay ve Küçük Menderes Bergama’da buluşuyor" temasıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

İzmir'in Bergama ilçesinde, 3. Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesinin bu yıl 13- 14 Mart tarihlerinde "Bakırçay ve Küçük Menderes Bergama'da buluşuyor" temasıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

Bergama ilçesinde 3. Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesi için sayılı günler kalırken, zirve bu yıl 13-14 Mart tarihlerinde yapılacak. "Bakırçay ve Küçük Menderes Bergama'da buluşuyor" temasıyla düzenlenecek zirve, Bergama Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. 13-14 Mart günleri saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek zirvenin ilk günkü açılış konuşmalarını sırasıyla Bergama Ziraat Odası Nuri Taşkıranoğulları, İzmir Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı İbrahim Erdallı, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Barış Kocagöz, İzmir İl Tarım Müdürü Ahmet Güldal, DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Kaymakam Vekili Bayram Yılmaz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yapacak. İlk gün öğleden sonraki oturumda ise Menderes ve Bakırçay bölgesinden kooperatif başkan ve yöneticileri 'İzmir Tarımında Kooperatifleşmeyi' tartışacaklar. İkinci gün sabah oturumunda akademisyenlerin katılacağı panelin konukları, Ege Üniversitesinden Profesör Murat Boyacı, Celal Bayar Üniversitesinden Profesör Osman Murat Koçtürk ile İzmir Ziraat Mühendisleri Odasından Ahmet Tomar olacak. Öğleden sonraki toplantıda ise İzmir il ve ilçe ziraat odaları başkanlarının serbest kürsü olarak katılacağı bir oturum yapılacak. Daha sonra da zirve, kapanış ve sonuç bildirgesi ile son bulacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes 14 Mart Bergama İzmir Yerel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title