Haberler

Aydın: Ses Aydın Şube Başkanı Toker'den Sağlık Müdürlüğü'ne Tepki

Sağlık Emekçileri Sendikası (Ses) Aydın Şube Başkanı Şuayip Toker, Eşi Bilgehan Toker'in Aydın Devlet Hastanesi'nden Alınarak, 30 Metre İlerideki Doğumevi Hastanesi'ne Geçici Olarak Atanmasına Tepki Gösterdi.

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Aydın Şube Başkanı Şuayip Toker, eşi Bilgehan Toker'in Aydın Devlet Hastanesi'nden alınarak, 30 metre ilerideki Doğumevi Hastanesi'ne geçici olarak atanmasına tepki gösterdi.

Düzenlediği basın toplantısıyla, Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan atamaya tepki gösteren Şuayip Toker, İl Sağlık Müdürlüğü'nü keyfi davranmakla suçladı. Yapılan atamayı doğru bulmadıklarını ifade eden Toker, atama kararına uyacaklarını fakat konu hakkında hukuki süreç başlatacaklarını kaydetti. Şuayip Toker, "Sağlık İl Müdürlüğü'nün bu atamada taraflı ve kasıtlı davrandığı kanısındayız. Ayrıca teknisyen olan Bilgehan Toker, SES'in hukuk sekreteridir. Yönetmelik gereği kesinlikle geçici göreve gönderilemez. Sağlık Müdürlüğü bu şekilde kanunlara karşı gelmektedir" dedi.

İddialara yanıt veren Aydın Sağlık Müdürü Mehmet Çobanoğlu ise, Bilgehan Toker'in hiçbir art niyet gözetilmeksizin Aydın Devlet Hastanesi'nin 30 metre ilersindeki Doğumevi Hastanesi'ne gönderildiğini söyledi. Ortaya atılan iddiaların gerçekleri yansıtmadığını da belirten Mehmet Çobanoğlu, verilen geçici atama kararının altında başka bir şey aranmasına bir anlam veremediklerini kaydetti. Çobanoğlu, "İhtiyaç doğrultusunda herkese geçici görev veriliyor. Söz konusu çalışanımız Devlet Hastanesi ile aynı bahçede bulunan Doğumevi Hastanesi'nde görevlendirilmiştir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title