Haberler

Aşkale Kaymakamı Çiçek, Okullarda İncelemelerde Bulundu

ERZURUM (AA ) - Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Enver Başaran ile ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek, inşaatı devam eden bazı okullarda ise incelemelerde bulundu.

ERZURUM (AA )  - Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Enver Başaran ile  ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek, inşaatı devam eden bazı okullarda ise incelemelerde bulundu.

Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı okullarda eksiklerin olduğunu ve en kısa sürede bunların giderileceğini söyledi.

Amaçlarının, okullarda öğrencilere temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Çiçek, "Öğrenciler okulu ve eğitimi verenleri severse, okula bağlanmaları ve eğitim seviyelerinde de artış olur. Öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstermek ve desteklerimizi sağlamak için elimizden gelenini yapacağız" dedi

Kaynak: AA / Yerel

Enver Başaran Aşkale Yerel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (1)

ADEM ALTUN:

SAYIN KAYMAKAMIM VE SAYIN BAŞKANIM ENVERBEY VE MESAYI ARKADAŞLARI ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAKLARINA İNANIYOR VE GÜVENİYOM BEN ENGELLİ VATANDAŞ OLARAK KAYMAKAM BEYE ZİYARETE GİTTİĞİMDE BENİ ÇOK GÜZEL KARŞILADI VE ADEM BEY BEN SENİN ZİYARETİNE GELECEM DEDİ SAĞ OLSUN LAR BAŞKANDA GELMİŞTİ ZİYARETİME ARKADAŞLARIYLA SAĞ OLSUNLAR İNŞAALLAH KONUTLARIMIZ BİRAN EVVEL TESLİM OLURSA KIŞ GELMEDEN ÇOK GÜZEL OLUR SELAM HEPİNİZE ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title