Haberler

Ankara Valiliği'nden Dünya Turizm Günü Toplantısı

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Dünya Turizm Günü dolayısıyla turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Dünya Turizm Günü dolayısıyla turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Swiss Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Doğan Acar, TAV Genel Müdürü Nuray Demirel, THY Ankara Bölge Müdürü Emrullah Kirişçi, TCDD 2. Bölge Müdürü Şehabettin Gedikli, ATİD Başkanı Seçim Aydın, ARED 2. Başkanı Suat Dingil, TÜRSAB Ankara BYK Başkanı Ercan Durmuş, TUROFED Genel Sekreteri Savaş Çolakoğlu, SKAL Başkanı Çiçek Mayda ve Ankara'da faaliyette bulunan uluslararası otellerin yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Yüksel, "Turizm, dünyada hızla gelişen sektörlerin başında gelmekte ve çok boyutlu etki alanlarıyla şehirlerin gelişiminde önemli rol oynamakta olup, ekonomiye olan katkısının yanı sıra toplumların birbirlerini tanımalarına da fırsat sağlamaktadır. Ankara'da turizmin gelişimine yönelik aziz Ankaralıların ilgilerinin artarak devamı dileğiyle Dünya Turizm Günü'nü kutluyorum" dedi.

Vali Yüksel, Ankara'nın turizmde bugünkü durumundan daha iyi bir yerde olmayı hak ettiğini vurgulayarak, "Sahip olduğu tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliği ile tüm dünyayı ağırlayabilecek kapasitede olan Ankara, atacağı kararlı adımlarla turizm sektöründe haklı yerini mutlaka alacaktır. Muhteşem doğal zenginliği, yüzyıllar öncesinden bugünlere ulaşan tarihi ve kültürel mirası, yatırımlardaki hızlı artışların Ankara'yı yıldızı parlayan bir marka haline getireceğinde hiçbir tereddüt bulunmamaktadır" diye konuştu.

Turizmde uzun soluklu planlamaların önemine dikkat çeken Vali Yüksel, "Ankara'da planlama ve altyapı, eğitim ve istihdam, tanıtım ve uluslararası ilişkiler, çevre ve sağlık ile denetim konularında yeni anlayışlar ortaya koyarak Ankara'da sürdürülebilir turizmi Ankara'nın coğrafi konumunun da sunduğu avantajlar ile birlikte dünya barışına, insan sevgisine, tarihi ve kültürel varlıkların korunmasına, bozmamaya gayret ettiğimiz çevremize, gösterdiğimiz büyük hassasiyetler içerisinde özgün kültürel kimliğimiz ve de konukseverliğimiz ile birlikte turizm pazarlarında mutlaka Ankara markası yaratacağız" dedi.

Toplantı Kültür ve Turizm İl Müdürü Doğan Acar'ın Ankara'daki turizm faaliyetlerine ilişkin gerçekleştirdiği sunum ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ankara Valiliği Alaaddin Yüksel Asım Balcı Swissotel Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title