Haberler

Amasya: Amasya'da Yerel Yönetimler

- Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Ramazan Ayı Nedeni ile İftardan Sonra Sokak Sokak Gezerek İmkanı Olmayan Ailelerin Sorunlarını Dinliyor.

- Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Ramazan ayı nedeni ile iftardan sonra sokak sokak gezerek imkanı olmayan ailelerin sorunlarını dinliyor.

İftar saatinden sonra yola çıkan Belediye Başkanı İsmet Özarslan, kentin en ücra köşelerindeki imkanı olmayan fakir ailelerin sorunlarını dinlemek için evlerine misafir oluyor. Yanında götürdüğü Ramazan erzaklarını ailelere dağıtan Başkan Özarslan, küçük çocuklara da kırtasiye malzemesi hediye ediyor.

Gittiği yerlerde vatandaşların sorunları ile tek tek ilgilenen Başkan Özarslan, özellikle vatandaşların yiyecek ve yakacak istekleriyle karşılaşıyor. Fakir aileler ile birlikte oldukça duygulu anlar yaşayan Özarslan, "Bizim görevimiz bu vatandaşlarımızı rahat yaşatmak. Elimizden geldiği, imkanlarımızın yettiği kadar bunu sağlamaya çalışacağız" dedi.

(DY-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title