Haberler

Son dakika haber... Altınköprü Halk Dansları Topluluğu, Güney Kore'deki Festivalde Birinci Olarak "Gold Prize" Kazandı

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Büyükçekmece Belediyesi Altınköprü Halk Dansları Topluluğu, Güney Kore'de bu yıl 22'nci kez düzenlenen Cheonan World Dans Festivali’nde 18 ülkeyi geride bırakarak “Gold Prize” ödülünü kazandı. Ayrıca Büyükçekmece ekibi, Cheonan World Dance Festival 2022 açılış kortejinde de 90 grubun katılımıyla gerçekleşen Sokak Dans Yarışması’nda da “En İyi Performans” ödülü aldı.

Büyükçekmece Belediyesi Altınköprü Halk Dansları Topluluğu, Güney Kore'de bu yıl 22'nci kez düzenlenen Cheonan World Dans Festivali'nde 18 ülkeyi geride bırakarak "Gold Prize" ödülünü kazandı. Ayrıca Büyükçekmece ekibi, Cheonan World Dance Festival 2022 açılış kortejinde de 90 grubun katılımıyla gerçekleşen Sokak Dans Yarışması'nda da "En İyi Performans" ödülü aldı.

Büyükçekmece Belediyesi Altınköprü Halk Dansları Topluluğu, İzmir, Mardin, Kırklareli, Burdur ve Trabzon yöreleri oyunları ile Güney Kore'nin Cheonan kentinden düzenlenen Cheonan World Dans Festivali'nde adından söz ettirdi.

"JÜRİ ÜYELERİNDEN EN YÜKSEK PUANI ALARAK 'GOLD PRİZE' ÖDÜLÜNÜ KAZANDI"

Bu yıl 22'incisi düzenlenen Cheonan World Dans Festivali'nde Türkiye'yi temsil eden Altınköprü Halk Dansları Topluluğu, uluslararası halk dansları yarışmasında jüri üyelerinden en yüksek puanı alarak "Gold Prize" ödülünü kazandı. Düzenlenen törende topluluğun ödülünü Cheonan Belediye Başkanı Park Sang Don takdim etti. Büyükçekmece ekibi, Cheonan World Dance Festival 2022 açılış kortejinde ise 90 grubun katılımıyla gerçekleşen Sokak Dans Yarışması'nda da "En İyi Performans" ödülü aldı.

"HALK OYUNLARIMIZI BAŞARIYLA İCRA EDEN DANSÇILARIMIZLA GURUR DUYDUK"

Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu'nun (FIDAF) Genel Kurulu'na katılmak üzere Güney Kore'de bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Altınköprü Halk Dansları Topluluğu'nu kutlayarak, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Altınköprü Halk Dansları Topluluğu, 18 ülkeyi geride bırakarak önemli bir başarı elde etti. Festivalin başından sonuna kadara muhteşem bir performans sergileyen, halk oyunlarımızı başarıyla icra eden dansçılarımızla gurur duyduk" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Büyükçekmece Güney Kore Haberler Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title