Haberler

AK Parti'ye MHP ve BBP'den Katılım

MHP, BBP ve diğer partilerde siyaset yapan çok sayıda isim düzenlenen törenlerle AK Parti’ye geçti.

MHP, BBP ve diğer partilerde siyaset yapan çok sayıda isim düzenlenen törenlerle AK Parti'ye geçti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve parti yöneticileri Doğanyol ilçesine giderek, AK Parti'ye yeni geçenler için düzenlenen törene katıldılar. Rozet takılmadan önce konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Bugün Türkiye'nin geçmiş olduğu o kriz dönemini atlatmak adına, yürekli bir şekilde 'bende varım' diyen hem SP'den, hem MHP'den, hem BBP'den ve hem de MP'den partimize katılımlar var. AK Parti, sen ben yok, Türkiye var diyenlerin partisidir. AK Parti, IMF'ye ülkeyi teslim etmek istemeyenlerin partisidir" dedi.

BBP MİLLETVEKİLİ ADAYI AK PARTİ'DE

AK Parti Doğanyol İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende daha önce MHP, BBP, SP, DYP ve MP'den siyaset yapmış olan çok sayıda isim AK Parti'ye katılarak rozetlerini taktılar. BBP Doğanyol Belediye Başkan Adayı ve BBP 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı Derviş Erdoğan, MHP Doğanyol Belediye Başkan Adayı Muhsin Öz, DYP'den uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan Ramazan Kış, MP'den Belediye meclis üyeliği yapan Özcan Öz ve MHP, BBP, SP'de ilçe yönetimlerinde bulunan çok sayıda isim rozetleri takılarak AK Parti'ye geçtiler.

MHP PÜTÜRGE İLÇE BAŞKANI AK PARTİ'DE

Çalık, Çakır ve Kahtalı, Pütürge ilçesinde düzenlenen katılım töreninde ise bir süre önce MHP Pütürge İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Aslan ve beraberindeki partililer AK Parti'ye geçtiler. MHP'de uzun yıllar Pütürge İlçe Başkanlığı yapan Ahmet Aslan'ın rozetini Çalık ve Kahtalı birlikte taktılar. Aslan ile birlikte çok sayıda MHP'de uzun yıllar yönetim kurulunda görev yapan isimler de AK Parti'ye geçtiler. Pütürge ilçesinde CHP'de uzun yıllar siyaset yapan ve Pütürge Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Taştan'da AK Parti'ye geçerek rozetini taktı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Hem Pütürge'mize ve hem Malatya'mıza birlikte hizmet etmeyi Cenabı Allah bizlere nasip etsin" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kahtalı Doğanyol Ak Parti Pütürge Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title