Haberler

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel Açıklaması

SAMSUN ()AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "25. Dönem Milletvekili Aday Adayları için 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacak" dedi.

SAMSUN ()AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "25. Dönem Milletvekili Aday Adayları için 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacak" dedi.

Göksel, yaptığı açıklamada, milletvekili adaylarını belirleme süreci kapsamında 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacağını söyledi.

Temayül yoklamasının Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini belirten Göksel, "AK Parti Genel Merkezi'nden gelecek olan heyet nezaretinde yapılacaktır. Şeffaf sandıkların içine atılan oylar yine Genel Merkezimizden gelen heyet tarafından mühürlü torbalara konulacaktır. Temayül yoklamasının ardından oy zarfları açılmadan Genel Merkezimize gelen heyet tarafından götürülecek ve ilgili komisyon tarafından sayılacaktır. Sonuçlar ise genel merkezimiz tarafından alınan karar doğrultusunda hiç bir şekilde açıklanmayacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title