Haberler

AK Parti Ortaköy Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından yürütülen seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy ilçesinde seçim bürosu açılışı yapıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından yürütülen seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy ilçesinde seçim bürosu açılışı yapıldı.

Açılışa AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Abdullah Uysal, AK Parti Ortaköy Belediye Başkan Adayı Taner İspir, AK Parti SKM Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Adnan Tığlı ve Mümtaz Yılmaz ile partililer katıldı.

AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Abdullah Uysal, AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'de büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını söyledi. AK Parti döneminde başarılı çalışmalara imza atıldığını dile getiren Uysal, Ortaköy'ünde pastadan hakkına düşen payı aldığını dile getirdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, konuşmasında Ortaköy Belediye Başkan Adayı Taner İsbir'e destek istedi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Ceylan, teşkilatlardan kapı kapı, ev ev dolaşarak AK Parti iktidarında yapılan hizmetleri anlatmaları için çağrıda bulundu.

30 Mart'ın Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Ceylan 'Mayıs ayından itibaren Türkiye üzerine oynanan oyunlar ile mücadele ediyoruz. Ekonomisiyle, ulaşım ağlarıyla, enerji kaynakları konusunda atılımıyla, her alanda yükselişe geçen ülkemizin önüne engel koymaya çalışıyorlar. Ancak biz inanıyoruz ki halkımız oynana bu oyunların farkında ve gereken cevabı 30 Mart'ta verecek" dedi.

Ortaköy Belediye Başkan Adayı Taner İsbir ise konuşmasında, 30 Mart'ta Ortaköy'ün emaneti kendilerine teslim ettiğinde, her şey Ortaköy için diyeceklerini belirterek, "Görev süremiz boyunca gece gündüz var gücümüzle Ortaköy için çalışacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışı olmazsa olmazımız olacak. Yapacağımız işlerle ilgili halkımızla istişare ederek, neleri, nasıl yapacağımız konusunda halkın katılımını sağlayacağız" dedi.

Daha sonra seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AHMET SAMİ CEYLAN Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title