Haberler

AK Parti Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı

Ak Parti Niğde İl Danışma Meclisinin Mart ayı toplantısı Parti Binasında yapıldı.

Ak Parti Niğde İl Danışma Meclisinin Mart ayı toplantısı Parti Binasında yapıldı.

Toplantıya Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, İl Gençlik Kolları Başkanı H.Emre Kesek, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve il danışma meclisi üyeleri katıldı.

Ankara'daki yoğun programları nedeniyle katılamayan Milletvekillerinin bir telgoraf gönderdiği İl Danışma Meclisi Başkanlığının Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Emrah Özdemir yaptı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açılış konuşması ve faaliyet raporunu anlatmak üzere İl Başkan Ahmet Özmen kürsüye geldi. Özmen konuşmasında şunalara değindi; "Ülke olarak Önemli günlerin arefesindeyiz. Peş peşe yaşanan önemli günler var. Bunlardan birisi terörü bitirme süreci sayın Başbakanımız başta olmak üzere, en alt kademeye kadar tüm teşkilatlarımızın,halkımızın çözüm sürecine katkısı ve sayın Başbakanımızın çözüm sürecini çok iyi yöneterek, ülkemizin önünde bir engel olan terör gibi önemli sorunun bitmesinde büyük aşama kaydetmiştir.Ülkemizde kardeşlik,birlik ve beraberlik daha sıkı şekillenerek huzur ortamı ve ekenomik kalkınma daha hızlı olacağı her kes tarafından kabul edilmektedir.

Allah ülkemiz üzerine art niyetli olanın hesaplarını bozdursun, onlara fırsat vermesin.Bu şanlı tarihimizde ülkemiz üzerine hesap yapanların hesabı hep bozuldu.Tek devlet, tek vatan tek millet olarak ilelebet yaşayacağız inşallah .

Yine tarihi bir günü geride bırakıyoruz. İsrail ilk defa bir ülkeden, yaptıklarından dolayı özür dileyebiliyor.. Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi 'Diklenmek yerine dik durmak, konuşmak yerine gereğini yapmak' önemli. Bu işler kendiliğinden olmuyor" dedi.

AK Parti Genel merkezi tarafından başlatılan Türkiye genelindeki Ekonomi kent konseyi çalışmalarına başlamış olup, il ekonomi kent konseyi Danışma grubunu oluşturmuştur. Bu konseyin üyeleri; AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Fatih Karahan, Emrah Özdemir, Mustafa Şan, Veli Kenar, İbrahim Yalçın, Vahit Atlı'nın seçildiği bildirildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Ak Parti Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title