Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Arapgir'i Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arapgir ilçesine bağlı Çakırsu, Bostancık ve Konducak köylerini ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arapgir ilçesine bağlı Çakırsu, Bostancık ve Konducak köylerini ziyaret etti.

Çalık, AK Parti Malatya İl Teşkilatı üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyarette, köylülerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Bostancık köyü meydanında bir süre oturan Çalık, buraya yapılmakta olan 3 katlı Kur'an kursu hakkında bilgi aldı.

Köyün sulama ve içme suyu hakkında muhtarla görüşen Çalık, "Bostancık muhtarı çok çalışkan bir muhtar. Kendisi ilçemizde başkan ve Kaymakamımızla sürekli irtibat halinde ve biz de ne zaman Arapgir'e gelsek bizimle irtibat halindeydi. Hem Bostancık'ın Arapgir'in ikinci büyük köyü olması hem de şimdiye kadar AK Parti'den önce hizmetler noktasında çok geride kalması bizi de çok üzüyordu. Şimdi binlerce kere şükürler olsun. Bostancık'ın içme suyuyla ilgili sorunu tamamen bitirilmiş olacak" diye konuştu.

Daha sonra Göldağı'nın eteklerinde çadır ve hayvancılık yapan Konducak köylülerinin yanına giden Çalık'a, Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kamil İnbaşı ve bazı daire amirleri de eşlik etti.

Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu / Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Arapgir Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title