Haberler

AK Parti Balçova'da Tek Yürek

Balçova Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Özcan, ilçe teşkilatı ve partililerden büyük ilgi gördü.

Balçova Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Özcan, ilçe teşkilatı ve partililerden büyük ilgi gördü. Hukukçu olan, bir dönem hakimlik yapan, halen serbest avukat olarak hayatını sürdüren Özcan, Balçova'yı Ak Belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktığını belirterek, ' Balçova'da istismar siyasetine, Balçovalıların kandırılarak sömürülmesine dur diyeceğiz' dedi.

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım tarafından ismi Balçova Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hasan Özcan, büyük mutluluk yaşadığına dikkat çekerek, 'Yıllarca kamuda çeşitli görevlerde bulundum. Hakimlik yaptım. Esnaf teşkilatlarında çalıştım. Ama hayatımın en önemli dönüm noktası, Ak Parti'den belediye başkan adayı olarak gösterilmem oldu. Duygularımı kelimelerle ifade etmem mümkün değil. 100 yılı aşkın geçmişimizin olduğu, doğduğum ilçeden belediye başkan adayı olarak gösterilmem yaşayabileceğim en büyük onurlardan biri oldu. Ak Parti'den böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Dik duran, eğilmeyen bir Başbakan'ın, onun Ak kadrolarının emrinde olmak, gurur verici. İnşallah 30 Mart'ta Balçova'yı Ak Belediyecilikle tanıştırarak bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım' şeklinde konuştu.

Balçova'da belediyecilik anlamında halkın sadece kandırıldığını, mevcut yönetimin 2 dönemdir verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmediğini ifade eden Özcan, 'Artık Balçova'da sosyal belediyecilik adı altında yürütülen istismar siyasetine son vereceğiz. 2 dönem, 10 yıldır verilen sözlerin yerine getirilmeyişinin hesabını soracağız. Balçovalıların kandırılmasına izin vermeyeceğiz. Balçova, belediyecilik anlamında hizmet fakiri bir ilçe. Çöp, trafik, otopark, pazar yeri, imar gibi çok ciddi sorunlar var. İlçenin bir mezar yeri yok. Sosyal ve sanatsal faaliyetlerin icra edileceği bir kültğr merkezi bulunmuyor. Balçova'yı yöneten zihniyetin, ölümüze de dirimize de saygısı yok. Ak Belediyecilikte bu sorunların tamamının çözümü var. Yakında projelerimizle halkımızın karşısına çıkacağız' dedi.

Öte yandan, Ak Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Hasan Özcan'ın Ak Parti Balçova İlçe Binası'na gelişi, büyük coşkuya neden oldu. Adaylarını parti binasının girişinde karşılayan yaklaşık 200 kişi, 'Hasan Başkan geliyor, dertler bitiyor' şeklinde slogan attı. İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve İl Yürütme Kurulu Üyesi Fırat Aytekin ile birlikte parti binasına gelen Özcan, burada da büyük ilgi gördü. Yoğun katılımla ilçe binasını dolduran partililer, Başkan Adayı Hasan Özcan'ı bağırlarına bastılar. Teşkilatta oluşan sevgi seli nedeniyle hayli duygulandığı gözlenen Özcan, partililere birlikte çok çalışarak Balçova'yı Ak Belediyecilikle tanıştırma sözü verdi.

İlçe Başkanı Temel Yıldırım da, Hasan Özcan'ın adaylığının bekledikleri bir durum olduğuna dikkat çekerek, Hasan Özcan'a adaylık teklifini kendisinin götürdüğünü vurguladı. Özcan'ın eğitim, birikim ve kamu tecrübesiyle Balçova'nın kronik hale gelmiş sorunlarını en iyi çözecek aday olduğunu vurgulayan Yıldırım, 'Balçova teşkilatı olarak, Hasan Bey'e inanıyor ve güveniyoruz. Balçova için en doğru aday olduğunu düşünüyoruz. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak tek yüreğiz ve adayımızın arkasındayız, yanındayız. Teşkilat kenetlenmiş ve 30 Mart için hedefini 'seçimi kazanmak' olarak belirlemiştir. Son anketler de gösteriyor ki, Balçova'da fark kapanmış hatta ibre Ak Parti'ye dönmüştür. Son 1 ay içersinde çoğunluğu CHP'li olmak üzere binin üzerinde yeni üye partimize katılmıştır. Başkan adayımızın son derece isabetli bir tercih olduğunu hepimiz biliyoruz. Toplumda karşılığı olan güçlü meclis üyesi adaylarımızla da Balçova'ya verdiğimiz değeri ve önemi göstereceğiz. Teşkilatım adına, bize inanıp güvendiği ve Hasan Özcan'ı aday olarak açıkladığı için başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, İl Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. 30 Mart akşamı Türkiye'de İzmir, İzmir'de de Balçova konuşulacak. Balçova, Ak Beldiyeciliğe kavuşacak' diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Hasan Özcan Ak Parti Balçova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title