Haberler

Afyonkarahisar'da İsrail'in Filistin'deki katliamı protesto edildi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da bir grup doktor İsrail'in, Filistin'de gerçekleştirdiği katliamı yaptıkları basın açıklaması ile protesto etti. Doktorlar, İsrail'e tepki gösterdikleri döviz ve pankartlarla Zafer Meydanı'na yürüyerek İsrail'i kınadı. Grup üyeleri, dünya kamuoyunu savaşı durdurmak için göreve davet ederken, Filistin halkının tıbbi yardımda alamadığını vurguladı.

Afyonkarahisar'da bir grup doktor İsrail'in, Filistin'de gerçekleştirdiği katliamı yaptıkları basın açıklaması ile protesto etti.

Doktorlar Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camiinde bir araya gelerek ardından Zafer Meydanı'na yürüyerek İsrail katliamını protesto ettiler. Ellerinde İsrail'e tepki gösterdikleri döviz ve pankart taşıyan grup üyeleri ardından yaptıkları basın açıklaması ile İsrail'i kınadı. İsrail'in bölgede katliam yaptığına dikkat çeken grup üyeleri dünya kamuoyunu savaşı durdurmak için göreve davet ederken, aynı zamanda Filistin halkının tıbbi yardımda alamadığını belirterek bu durumun bir an önce son bulması gerektiğini ifade ettiler. Eylem açıklamanın ardından olaysız bir şekilde sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filistin İsrail Dünya İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title