Haberler

Adilcevaz Sütey Yaylası Şenliği Ertelendi

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde düzenlenmesi planlanan Sütey Yaylası Şenliği, hava şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde düzenlenmesi planlanan Sütey Yaylası Şenliği, hava şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Adilcevaz Kaymakamlığı ve Adilcevaz Belediyesi'nin işbirliği ile ilçe sınırları içerisinde bulunan ve birçok doğal güzelliği içerisinde barındıran Sütey Yaylası'nda 22 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenmesi düşünülen Sütey Yaylası Şenliği, 4 Haziran 2016 Cumartesi günü yapılacak.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "22 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenmesi düşünülen Sütey Yaylası Şenlikleri, havaların elverişli olmaması, yaylada otların yeşermemesi, zeminin ıslak ve çamurlu olması nedeniyle aldığımız karar doğrultusunda 4 Haziran 2016 tarihine ertelenmiştir. Planlamada ileriki günlerde bir değişiklik olması durumunda halkımızı bilgilendireceğiz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adilcevaz Bitlis Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title