Haberler

56. Seramik Bayramı, Sünnet Merasimi ile Başladı

Güncelleme:

Kale Grubu'nun 56. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çanakkale'nin Çan ilçesinde Seramik Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, bu yıl da çocukların sünnet töreni yapıldı.

Kale Grubu'nun 56. kuruluş yıldönümü nedeniyle Çanakkale'nin Çan ilçesinde Seramik Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, bu yıl da fabrikalar çalışanlarının ve yöre halkının çocuklarının sünnet töreni yapıldı. Sünnet törenine TBMM eski Genel Sekreteri, Kırıkkale eski milletvekili, Kale Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Erdem de katıldı.

Sünnet çocuklarına altın, kol saati ve kırtasiye malzemeleri hediye edilirken, törende Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile eşi Kale Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kale Grubu Başkan Yardımcısı Tarık Özçelik ile Kale Grubu'nun üst düzey yöneticileri de hazır bulundu. Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, sünnet töreninde yaptığı konuşmada, "Bu zamana kadar sünnet ettirdiğimiz çocuklar büyüdü, her biri meslek sahibi oldu. Bu yıl da 120 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet ettirdiğimiz çocuk sayısı 56. yılımızda 14 bin 810'a ulaştı" dedi.

Kaleseramik Fabrikaları çalışanlarınca oluşturulan Kaleseramik Folklor Ekibinin gösteri sunduğu sünnet şölenine, Çan Kaymakamı Yakup Tat, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Şölende Kaleseramik Folklor Ekibi tarafından hazırlanan geleneksel dürü (ekmek üzerindeki hediyeler) Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'a verilirken, Onursal Başkan Dr. İbrahim Bodur'a ise 25. yıldaki Kale Grubu Folklor Ekibi ile çekilmiş fotoğrafı hediye edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Bodur Kaleseramik Kırıkkale Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title