Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Resmi olmayan sonuçlara göre, üçüncü kez Karatay Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Hançerli, seçim sonuçlarını AK Parti Karatay İlçe Başkanlığında seçmenlerle kutladı.

Resmi olmayan sonuçlara göre, üçüncü kez Karatay Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Hançerli, seçim sonuçlarını AK Parti Karatay İlçe Başkanlığında seçmenlerle kutladı.

Hançerli, yaptığı konuşmada, seçimde Konya'da ve Türkiye'de en yüksek oy oranını almanın yanı sıra, 37'de 37 meclis üyesi çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Hedeflerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hançerli, "Yüzde 76,6'lık rakam sevinmek için yeterli sebep olmasına rağmen, yükümüzün daha da arttığının bilincinde olarak, bu rakama layık olmak için çalışacağız. Seçimlerin ülkemize, milletimize, Karatayımız'a ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim öncesinde destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Hançerli Ak Parti Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title