Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Merzifon İlçe Teşkilatı tarafından partiye emek ve gönül verenler için "Vefa Yemeği" düzenlendi.

Ak Parti Merzifon İlçe Teşkilatı tarafından partiye emek ve gönül verenler için "Vefa Yemeği" düzenlendi.

Belediye Kültür Sitesi'nde düzenlenen programda konuşan AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, 31 Mart akşamı, kardeşlik, birlik, dirlik isteyenlerin ve büyük Türkiye davasına gönül verenlerin sevineceğini söyledi.

Seçmenlerin 31 Mart'ta sandığa gitmesi gerektiğini ifade eden Çilez, "31 Mart'a kadar durmayacağız, yorulmayacağız, koşacağız, sandıklara damga vuracağız. Yaklaşan demokrasi bayramı en güçlü şekilde Amasya'da kutlanacak. Bütün adaylarımızı belediye başkanı yapacağız." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin umudu, mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu olduğunu ifade eden Çilez, şunları dile getirdi:

"İnşallah çok daha gelişerek, büyüyerek Cumhurbaşkanımız liderliğinde güçlü bir Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart'ta bu birlik beraberlik ruhunu zaferle taçlandırarak, sadece Türkiye'nin nasıl daha büyük, daha güçlü olacağını konuşacağımız, büyük yatırımları, atılımları yapacağımız önemli bir 5 sene gelecekte bizi bekliyor olacak. O yüzden 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmalıyız."

Programa, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı İbrahim İncekul ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

AK Parti Merzifon Türkiye Amasya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title