Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Beyşehir Belediye Başkanı adayı Üzeyir Yaşar, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Beyşehir Belediye Başkanı adayı Üzeyir Yaşar, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerin de katıldığı yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yaşar, beraberindekilerle birlikte ilk olarak MHP İlçe Teşkilatı ile Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette, Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayı olduğunu hatırlatan Yaşar, MHP ile birlikte yerel seçim sürecinde birlikte el ele vererek ilçede örnek bir çalışma sergileyeceklerini belirterek, göreve gelmeleri halinde Beyşehir'e yakışır hemşerilerinin istediği en güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Yaşar, misafirperverliklerinden dolayı İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ile Ocak Başkanı Altuğ Gültekin, yönetim kurulu üyeleri ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ise 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde teşkilat olarak Cumhur İttifakı'nı desteklediklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Kimse farklı hesaplar içine girmesin. Fitne fesat tohumları ekenler iyi bilsinler ki, liderimize ve davamıza bağlılığımız ülkücülüğün bir gereğidir. Bizde lider, teşkilat, doktrin tartışılmaz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz ilçe faaliyetlerimizi ülküdaşlarımız ile birlik beraberlik içinde yürüttük. Bundan sonra da yönetim kurulumuz, mahalle temsilcilerimiz ve tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Cumhur İttifakı'na bağlı olarak çalışacağız.Kimse Cumhur İttifakı'na zarar verecek söylem ve davranışlarda bulunmayacaktır."

AK Parti Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, daha sonra Beyşehir Kaymakamlığı, bazı kamu kurumları ve oda başkanlarını da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title