Haberler

YENİ MEMURLAR İÇİN ORYANTASYON EĞİTİMİ

Güncelleme:

Eklenme tarihi 30 Eylül 2021ABONE OL YENİ MEMURLAR İÇİN ORYANTASYON EĞİTİMİ Esenler Belediyesi hizmet binasında verilen eğitimlerle 2021/1 KPSS sonuçlarına göre yeni atanan 26 memurun Esenler Belediyesi'ne uyumu hedefleniyor.

Eklenme tarihi 30 Eylül 2021

ABONE OL YENİ MEMURLAR İÇİN ORYANTASYON EĞİTİMİ Esenler Belediyesi hizmet binasında verilen eğitimlerle 2021/1 KPSS sonuçlarına göre yeni atanan 26 memurun Esenler Belediyesi'ne uyumu hedefleniyor.

Eğitimlerde; yeni atanan memurların kurum kültürüyle birlikte görev yapacağı birime hızlı bir şekilde uyum sağlaması, bilgi ve deneyiminin arttırılması, iş ve işlemlerin kolaylaştırılması ve bunun yanında kurumsal aidiyet duygusunun yükseltilmesi hedefleniyor.

YENİ MEMURLAR ESENLER HAKKINDA DERS ALDI Başkan yardımcıları ve müdürlerinin katılımıyla yapılan oryantasyon eğitimlerinde memurlara, Belediyeler Kanunu ve ilgili temel mevzuat, belediye üst yönetimi, müdürlükler ve görevleri, belediyenin iç işleyişi hakkında bilgi verildi.

Meclis 3 Nisan'da Esenler Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantıları 3 Nisan Pazartesi günü başlıyor. 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesi gereğince; Esenler...

ÇOCUK SOKAĞI GÜVENLİ VE KONFORLU OYUN ALANI SUNACAK Çocuk Sokağı projesiyle çocuklarımız için Esenler'de yeni bir oyun alanını hayata geçiriyoruz ve onlara daha sağlıklı büyümeleri için...

Evden İş İçin Sertifikalar Alındı Turkcell Çağrı Merkezi'nde evlerinden çalışmak için istihdam edilmek üzere yönlendirilen Esenlerli kadınlar sertifika sevinci yaşadı. Esenler Belediyesi'nin ortak...

Esenler'de Murat Kekilli Konseri Rock müzik sanatçısı Murat Kekilli Esenler'de verdiği konserde, unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Yusuf Has Hacib Kültür Sanat...

Kaynak: Habermetre / Toplum

Esenler Eylül KPSS Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title