Haberler

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

YENİ MALATYASPOR - FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN

YENİ MALATYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İNCEEFE: "FUTBOLCULARIM SAHADA İNANILMAZ MÜCADELE ETTİ"

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ KOCAMAN, BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

Ziraat Türkiye Kupası C Grubunda Malatya İnönü Stadı'nda oynanan mücadelede Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Fenerbahçe bu yenilgi ile gruplardan çıkamayarak kupaya erken veda etti.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Vedat İnceefe, futbolcularının sahada inanılmaz bir mücadele sergilediklerini belirterek, oyuncularını tebrik etti. İnceefe, önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getirerek şunları söyledi;

"Devre arasında aldığımız futbolcular, takıma kısa sürede uyum sağladıklarını gösterdiler. Futbolcularımla maç öncesi yaptığım toplantıda 'Çıkın sahaya elinizden geleni yapın' dedim, onlarda gerekeni sahada yaptılar."

Yeni Malatyasporlu futbolcu Mesut ise maçtan önce takım arkadaşlarıyla birbirlerine galibiyet söz verdiklerini belirterek, "Galip gelmek için birbirimize söz verdik ve bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ayrı bir motivasyonla sahada mücadele ettik.Stadın zemini Fenerbahçe'nin istediği gibi değildi. Özellikle yeni transferler beklediğimizden daha iyi çıktı, bu da ayrıca sevindirici. Ben bugün sahada elimden geleni yaptım. bu performansımı ligde de sürdüreceğim" şeklinde konuştu.

Takıma yeni transfer olan Bülent Akın ise kamp döneminde iyi bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Bugün aldığımız galibiyet çok önemliydi kendi sistemimizin oturması açısında çok önemli bir galibiyet aldık" dedi. Akın, "Fenerbahçe bir dev onları yenmek güzel bir şey" dedi.

Takımına galibiyeti getiren golu kaydeden genç oyuncu Cem Çetin de hayatının en anlamlı golünü attığını ifade ederek, "Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Biz inanıyorduk zaten bu maçı alacağımızı biliyorduk. Bu galibiyet Malatya halkına armağan olsun. Fenerbahçe gibi Türkiye'nin büyük takımlarından birisini yendiğimiz için çok mutluyuz. " dedi. Cem Çetin, soyunma odasında büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getirerek sevinçten ağlayan takım arkadaşlarının olduğunu söyledi. Gruplarda beklenmedik bir yenilgi alarak kupaya erken veda eden Fenerbahçe'de futbolcular kameralara açıklamalarda bulunmazken, teknik direktör Aykut Kocaman da basın toplantısına katılmadı.

MALATYA'DA GALİBİYET SEVİNCİ

Maçtan sonra şehir merkezine doğru yürüyen Malatyasporlu taraftarlar galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadılar. Trafiği kapatarak yürüyen taraftarlar slogan atarak stattan şehir merkezine kadar yürüdüler.

Yaklaşık bin kişilik taraftar grubu şehir merkezine doğru yürürken trafikteki bazı araçlarıda durdurarak Yer yer trafikte durdurdukları araçları sallayarak sevinçlerini gösteren taraftarlar ellerinde Malatyaspor bayraklarıyla galibiyeti kutladılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title