Haberler

Konya'da Yediği Yemekten Zehirlenenlerin Sayısı 259'a Ulaştı

Güncelleme:

Konya'da bir yemek fabrikası tarafından hazırlanan yemekten yiyenler hastaneye koştu. Gece boyunca hastanelere başvuranların sayısı 259'a ulaştı.

Konya'da özel bir yemek firmasının çıkardığı öğle yemeğini yedikten sonra rahatsızlananların sayısı 259'a ulaştı. 4 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

SERUM TEDAVİSİ UYGULANDI

Merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir yemek fabrikası tarafından hazırlanan; çorba, pilav, tavuk ve salatadan oluşan 400 kişilik tabildot, dün çoğunluğu sanayi esnafı anlaşmalı iş yerlerine öğle yemeği için dağıtıldı. Yemekleri yiyen 150 kişi kusma, baş dönmesi, mide bulantısı ve ishal gibi şikayetlerle kent merkezindeki çeşitli hastanelere başvurdu. Tedaviye alınan kişilere serum tedavisi uygulandı. Gece boyunca hastanelere başvuranlarla birlikte rahatsızlananların sayısı 259'a ulaştı. 4 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Konya'da Yediği Yemekten Zehirlenenlerin Sayısı 259'a Ulaştı

"KUSMA, İSHAL, BAŞ DÖNMESİ YAŞADIK"

Tedaviye alınan işçiler, "Öğle tavuk, pilav, salata ve çorba yedik. 1 saat sonra mide bulantısı, kusma, ishal ve baş dönmesi yaşadık. Hemen hastaneye geldik ve burada serum tedavisi uyguladılar. Bizim gibi birçok arkadaşımız yemekler nedeniyle zehirlendi" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yemek firmasına gelen Karatay İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, yemeklerden numune aldı. İncelemelerin devam ettiği belirtilirken, zehirlenmeye tavuğun neden olabileceği ileri sürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fevzi Çakmak Mahallesi Karatay Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500

Yorumlar (12)

Süleyman:

Cemaat müslüman takılıp işçi hakkı yiyen gevurlar konyada

2
6
yanıtYanıtla
huri:

İNSAN HAYATI BU KADAR MI UCUZ. .

6
0
yanıtYanıtla
Süleyman:

Patronlar ucuza temin edeceğim diye neredeyse işçilere arpa saman yedirecekler.

4
1
yanıtYanıtla
kral alex:

PATRONLAR YOKMU HEP UCUZA KACIYORRR

4
1
yanıtYanıtla
07GAZİPAŞA:

YEMEKLERİ EVDE YEN İMKANINIZ YOKSA YANINIZDA GETİRİN

3
1
yanıtYanıtla
Süleyman:

Ucuz yemekler zehirlenen işçiler asgarî ücret yatan geri kalanı elden alınan maaşlar hep konya hep konya

2
1
yanıtYanıtla
dost:

Gayet normal!

0
2
yanıtYanıtla
asd:

Fakır işte nolcak bini bir para 3-5 kişi ölseydi 1 gün üzerinde durulur sonra unutulurdu simdi 3-5 dk düşünülür sonra unutulur

0
0
yanıtYanıtla
XYZ:

Patronun biri işçilere yemek dağıtılırken taze ekmek olmasına rağmen bayat ekmek verirdi. Kendisine soruldu taze ekmek varken neden bayat ekmek? Sorulan soruya verdiği Cevap ''Taze ekmek yediklerinde çok yiyorlar, yemeğin maliyeti iki katına çıkıyor'' Allah emekçileri patronların şerlerinden korusun.

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

sadece yemek şirketleri değil ki ekmek üretenlerde aynı durum var ankara da yaşıyosanız eğer siz siz olun sakın ama sakın halk ekmek bayilernden buğday ekmeği veya normal ekmek almayın ne zaman ekmek alsak bayiden içinden ölmüş sinek pisliği ve böcek pislikleri çıkıyor geçenlerde de ekmekten jilet çıktı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title