Haberler

Yaşar Holding'den, Pınar Karşıyaka'yı Rahatlatan Açıklama

Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın yöneticileri, teknik ekip ve oyuncular, en büyük destekçisi ve isim sponsoru Yaşar Holding'in temsilcileriyle Hilton Oteli'ndeki iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın yöneticileri, teknik ekip ve oyuncular, en büyük destekçisi ve isim sponsoru Yaşar Holding'in temsilcileriyle Hilton Oteli'ndeki iftar yemeğinde buluştu. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Başkan Vekili Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı, gecede yeşil kırmızılılara desteklerinin daima süreceğini vurguladı. Geçmişte basketbol şube yönetiminde de yer aldığını ve Karşıyaka'nın her zaman arkasında olduğunu belirten Selim Yaşar, "Basketbol Karşıyaka'nın damarlarına işlemiştir. Başarılı olmaya mecburuz. Bu bir başlangıç. Artık bütün İzmir'in takımı olacağız. Türkiye'de her gönüle girdik, şimdi de Euroleague'e adımızı yazdırıp Avrupa'da gönüllere gireceğiz" dedi.

Pınar Karşıyaka'nın takım oyunuyla başarıyı yakaladığını vurgulayan Yaşar, "Seneye de çok büyük rakamlarla bütçe oluşturan İstanbul takımlarını geçeceğiz. Yine başarılı olacağız. Euroleague bizim için yeni bir sayfa olacak. Pınar Karşıyaka bunu hak ediyor. Beraber hareket edeceğiz. Birlikte yöneten, birlikte hisseden, başarı için heyecanlanan bir sponsor ve takımdan bahsediyoruz. Diğer takımların sponsorlarında sadece menfaat söz konusu, bizde ise duygusal bağ var. İyi günde, zor günde beraber olan, uzun vadeli düşünen bir felsefedeyiz. Bizler yanınızdayız ve bize olan güveninizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Daha büyük başarılara yelken açalım" mesajı verdi. Şampiyon kadro, Yaşar ailesine imzalı basketbol topları armağan etti. Daha sonra şampiyonluk pastası kesildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Yaşar Holding Selim Yaşar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title