Haberler

Yaşaması İçin 17 Bin Euro Gerekiyor

10 Yaşında Yeşil Gözleriyle Hayata Sarılan Güllüşah, Ameliyat Parası Bulunmazsa Yaşama Gözlerini Yumacak. Kalp Kapakçığının İkisi de Delik Olan Güllüşah'ın İyileşmesi İçin 17 Bin Euro Gerekiyor. Tedavi İçin Gerekli Paranın Ancak 7 Bin 500 Eurosunu Toplayabildiklerini Belirten Talihsiz Baba Mustafa Akgül, "Kızımın Yaşaması İçin 10 Bin Euro'ya Daha İhtiyacımız Var" Dedi.

10 yaşında yeşil gözleriyle hayata sarılan Güllüşah, ameliyat parası bulunmazsa yaşama gözlerini yumacak. Kalp kapakçığının ikisi de delik olan Güllüşah'ın iyileşmesi için 17 bin Euro gerekiyor. Tedavi için gerekli paranın ancak 7 bin 500 Eurosunu toplayabildiklerini belirten talihsiz baba Mustafa Akgül, "Kızımın yaşaması için 10 bin Euro'ya daha ihtiyacımız var" dedi.

Kastamonulu Ceylan Akgül ve Mustafa Akgül'ün 4 yıl öncesine kadar normal bir yaşamları, 10 yaşındaki kızları Güllüşah'ın iki kalp kapakçığının da delik olduğunu öğrenmeleriyle bir anda değişti. 6 yaşındayken ellerinin ucunda morarma olan ve sık sık kusma şikayetiyle doktora giden Güllüşah'a, en son tedavi gördüğü Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde iki kalp kapakçığının da delik olduğu teşhisi kondu. Bir süre burada tedavi gören talihsiz kız, ailenin maddi durumunun yetersiz olması nedeniyle

Kastamonu'nun Yeşilova köyündeki evlerine getirildi.

Kızının tedavisi için sık sık Ankara'ya gidip geldiklerini anlatan Mustafa Akgül, şöyle konuştu: "Kızımın hastalığıyla ilgilendiğimiz sırada, bu sefer kız kardeşimde aplastik anemi hastalığı çıktı. Fakat kardeşim maddi yetersizlik nedeniyle gerekli tedavi uygulanamaması nedeniyle öldü. Hem kızımın hem de kardeşimin hastalıklarıyla ilgilenmek bizi maddi olarak çökertti. Tedavileri aksatmamak için köyümüzdeki traktörü ve 2 dönüm arazimizi sattık. Maddi olarak sıfırı tükettik."

Kızının iyileşebilmesi ve yaşayabilmesi için doktorların ameliyatın şart olduğunu söylediğini belirten Mustafa Akgül, sözlerini şöyle tamamladı: "Ameliyat için 17 bin Euro gerekiyor. Biz bu paranın 7 bin 500 Euro'sunu yardımseverler sayesinde toparladık. Geri kalan 10 bin Euro için yine vatandaşlardan yardım istiyoruz."

(ŞT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title